POPRAVILA

  • Razumemo kako pomembno je, da pridemo na mesto okvare takoj, ko do nje pride.Zavedamo se da je stranki najpomembnejša hitrost pri intervencijah in zanesljivost, med drugim pa smo ugotovili , da je tega v naši branži vedno manj.
  • Trenutno, večina podjetij deluje tako, da ima več strank, kot je njihova kapaciteta zagotavljanja vrhunskih in odzivnih intervencij. Pri Klimi Petek smo sestavili poslovni model, ki deluje nasprotno, torej imamo točno toliko strank katerim lahko nudimo hitrost, zanesljivost in kvaliteto.
  • Od uveljavitve tega poslovnega modela imamo v zadnjem letu zadovoljne stranke in povečano kapaciteto, ravno to je razlog, da lahko stojimo za svojimi besedami in vam zagotovimo hitro odzivnost.

IZBERI TEŽAVO

PUŠČANJE VODE

Eno izmed najpogostejših zahtev za popravilo je kadar enota pušča vodo. Razlog za uhajanje vode na napravi se najpogosteje pojavi ravno zaradi pomanjkanja servisranja ali ker kondezacijska pumpa več ne deluje pravilno. Naši inženirji so vrhunsko usposobljeni za takšno vrsto popravila.

 

 

ZMANJŠAN PRETOK ZRAKA

Ko se zdi, da pretok zraka iz enote ni tako močan, lahko napako odpravi preprosta nastavitev hitrosti ventilatorja na krmilniku. Ena izmed možnosti je tudi, da so filtri na notranji enoti umazani ali pa se je sesalnik pritrdil na lopute ventilatorja. Naši inženirji so vrhunsko usposobljeni za odkrivanje in odpravljanje napak.

 

ZAMRZOVANJE NAPRAVE

Za zamrznitev naprave je lahko več možnih vzrokov, eden izmed njih je, da enota potrebuje globinsko čiščenje, možno je tudi da hladilno sredstvo pušča. Če pa je enota umazana, ne more pravilno “dihati”, ohlajeni zrak pa ne more uiti v prostor. Posledica tega je zamrznitev enote. Enako se zgodi, če naprava pušča, saj bo enota sčasoma prenehala delovati in jo bo treba zamenjati, zato pokličite takoj, ko opazite težavo.

NEPRIJETNE VONJAVE

Klimatska naprava proizvaja kondenzat. Ta kondenzat, pomešan s stalno spreminjajočimi se temperaturami lahko ustvari bakterije na tuljavah. Enota, ki je redno servisirana s pravimi kemikalijami ne odstrani le teh vonjev, temveč omogoča učinkovitejše delovanje sistema.

 

PREMALO MOČI

Ko enota ne deluje več tako kot včasih, je eden izmed možnih vzrokov da naprave niste redno servisirali. Druga možnost je je puščanje hladilnega sredstva. Če pa je naprava umazana, je globoko očiščen sistem dovolj, da reši težavo.

 

 

POVEČANA PORABE ELEKTRIKE

Da bi sistem deloval z optimalno zmogljivostjo, mora biti sposoben prosto dihati. Če je klimatska naprava blokirana z gumijastim vložkom, porabi veliko več energije. Če je naprava redno servisirana, bo zmanjšala porabo energije in ohranila garancijo proizvajalca.